Ceràmica

SaBotigueta

Església Cadaqués de Ceràmica de Sabotigueta

23,97 €

L'església de Cadaqués feta de ceràmica! Emblemàtica i preciosa silueta.

El disseny, que representa el perfil de l'església de Santa Maria de Cadaqués, és de SaBotigueta. A més, està feta a mà per un ceramista de tota la vida de la Bisbal de l'Empordà, de manera que és un producte de proximitat. 

És un bonic record de Cadaqués: singular, tradicional i de qualitat. Quedarà genial decorant qualsevol racó de la teva llar o del teu espai de treball. 

  SaBotigueta

  Test Gat Ceràmica de Sabotigueta

  21,49 €

  Ens fa molta il·lusió ensenyar-vos el nou test fet per nosaltres!

  El disseny és de SaBotigueta Està fet amb torn per un ceramista de Girona i pintat per nosaltres un a un,  de manera que és un producte de proximitat. Tots són diferents amb les seves petites i boniques imperfeccions! Són d'edició limitada, n'hi ha 20! Aqui en tens 6, tria el que més t'agrada dient-nos a "observacions de la comanda" quin vols!

  És un trosset de Sabotigueta: singular, tradicional i de qualitat. Quedarà genial decorant qualsevol racó de la teva llar o del teu espai de treball. 

   SaBotigueta

   Pack Puzle i Església de Ceràmica

   41,32 € 35,12 €

   Pack Puzle Cadaqués i Església de Ceràmica - Estalvia un 10%

   Aquesta oferta és un Pack Puzle Cadaqués i Església de Ceràmica és una oportunitat única per emportar-te un trosset de Cadaqués a casa teva.

   Inclou un puzle de 100 peces amb una imatge exclusiva de Cadaqués dissenyat per Sa Botigueta i una església de ceràmica feta a mà per un ceramista local. Amb aquest pack, pots estalviar un 10%. 

   • En oferta!
   • -15%