JOGUINES

Londji

Puzzle Mama de Londji + 2anys

20,66 €

El puzzle Mama consisteix en unir cada petit animal amb la seva mare.

7 puzles formats per 3 peces grans cadascun, que mostren il·lustracions encantadores d'animals diversos oferint abraçades càlides a les seves petites cries.

Aquests puzles estan dissenyats especialment per als nens i nenes més petits de la llar. Després de muntar les figures dels animals adults, els petits podran divertir-se col·locant les figures de les cries al costat de les seves mares.

És una experiència educativa i divertida que ajuda a desenvolupar la coordinació mà-ull i a familiaritzar-se amb els animals i les seves cries.

A partir de 2 anys

  Londji

  Al mare! de Londji + 4 anys

  21,90 €

  Joc inspirat en el mar i en els seus tons blaus. Peixos plens de color i una majestuosa balena us està esperant!

  Dins la caixa, descobriràs un cordill de 2 metres de llargària, un pinzell, nou cartolines amb il·lustracions d'animals marins i aèries, així com quatre tons vibrants d'aquarel·les per donar vida a les teves creacions.

  Imagina pintar nou peixos i ocells amb aquarel·les, transformant-los en un mòbil encantador que porti un toc marí a la teva estança! Una experiència de manualitats que no només és divertida i creativa, sinó també sostenible i local. ¡Un viatge artístic que comença dins la caixa i acaba amb un mar de colors que decora el teu espai!

  A partir de 4 anys

   Londji

   Tattoos Jurassic de Londji

   5,70 €

   Us presentem els tatuatges del Jurassic de Londji!

   Aquestes calcomanies són divertides i originals, sense parabens ni tòxics. Hi trobaràs 10 dinosaures diferents!

   Les boniques il·lustracions són de Sebastià Serra. És un producte dissenyat i fabricat a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!

    Grapat

    Panera dels tresors petita de Grapat + 10 mesos

    21,07 €

    Us presentem la panera dels tresors!

    Aquesta col·lecció està formada per 10 objectes fets a mà amb fusta de faig i bedoll. Tota la fusta està tractada amb ceres naturals no tòxiques perquè els infants puguin jugar-hi sense perill. 

    És un joc per descobrir el món, pensat per ser la seva primera joguina. Un joc sensorial i de descobriment de formes i textures!

     Londji

     Chez moi de Londji + 4anys

     21,90 €

     Endinsa't en el món de la creativitat i la construcció amb el nostre joc de crear casetes i pobles amb adhesius. Aquest joc és perfecte per despertar la imaginació, tant de petits com de grans. Prepara't per dissenyar la teva pròpia ciutat o poble de somni! Diverses làmines d'adhesius amb tot tipus de detalls per a les teves construccions: finestres, portes, personatges, plantes, i molt més.

     Estimula la Creativitat: Aquest joc fomenta la creativitat i la imaginació, permetent als nens inventar les seves pròpies històries i escenaris.

     Deixa't portar: Inventar Històries: Cada casa i carrer pot ser l'escenari d'una nova aventura. Anima als nens a contar les històries dels personatges i dels llocs que creen.

     Ideal per a nens a partir de 4 anys

      Londji

      Tattoos Dogs de Londji

      5,70 €

      Us presentem els tatuatges dels gossos de Londji!

      Aquestes calcomanies són divertides i originals, sense parabens ni tòxics. Hi trobaràs 10 races de gos diferents!

      Les boniques il·lustracions són de Queralt Armengol. És un producte dissenyat i fabricat a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!

       Grapat

       Panera dels tresors gran de Grapat + 10 mesos

       30,99 €

       Us presentem la panera dels tresors!

       Aquesta col·lecció està formada per 20 objectes fets a mà amb fusta de faig i bedoll. Tota la fusta està tractada amb ceres naturals no tòxiques perquè els infants puguin jugar-hi sense perill. 

       És un joc per descobrir el món, pensat per ser la seva primera joguina. Un joc sensorial i de descobriment de formes i textures!

        Londji

        Puzle My Little Train de Londji + 2 anys

        28,10 €

        El my little train de Londji es bonic i medeix dos metres de llarg!

        Són 10 puzles de 3 peçes que pots juntar formant un meravellós tren!

        La il·lustració, bonica i divertida, és de Txell Darné. Està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

         Trixie

         Torre apilable Conill de Trixie + 12 meses

         17,31 €

         La torre apilable és una joguina clàssica, que no falla mai, ideal per ser una de les primeres joguines del teu bebè!

         El disseny, bonic i delicat, barreja la fusta natural amb alguns tocs de colors pastel. L'última peça està il·lustrada amb la cara d'un tendre conill. 

         La base és arrodonida per permetre el moviment d'un costat a un altre, ajudant als infants a integrar la causa-efecte. També els ajuda a millorar la coordinació mà-ull i estimula la seva motricitat fina. A la vegada, aprenen a distingir entre diferents mides, formes i colors. 

          Londji

          Làmines Do you want to Tickle Me? + 4 anys

          18,18 €

          Do you want to tickle me? és un joc d'activitats creatiu que inclou 10 làmines per rascar la roba dels personatges i crear els teus propis dissenys plens de color!

          El joc inclou 10 làmines amb divertits personatges humans i animals i un llapis de fusta per rascar. A mesura que rasqueu anireu descobrint els elements i colors que s'hi troben amagats! 

          La il·lustració, bonica i delicada, és de Txell Darné. A més, està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

           Londji

           Tattoos Cats de Londji

           5,70 €

           Us presentem els tatuatges dels gats de Londji!

           Aquestes calcomanies són divertides i originals, sense parabens ni tòxics. Hi trobaràs 10 ilustracions precioses i molt felines!

           Les boniques il·lustracions són de Queralt Armengol. És un producte dissenyat i fabricat a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!

            Londji

            Puzle A Home For Nature de Londji + 3 anys

            22,31 €

            El puzle A Home For Nature està compost per 4 puzles de 10 peces cadascuns que es munten l'un sobre l'altre amb una caseta de fusta com a eix principal.

            Ideal per a descobir com canvia la natura amb el pas de les estacións. 

            La il·lustració, bonica i divertida, és de Queralt Armengol. A més, està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!