JOGUINES

Londji

Puzzle Mama de Londji + 2anys

20,66 €

El puzzle Mama consisteix en unir cada petit animal amb la seva mare.

7 puzles formats per 3 peces grans cadascun, que mostren il·lustracions encantadores d'animals diversos oferint abraçades càlides a les seves petites cries.

Aquests puzles estan dissenyats especialment per als nens i nenes més petits de la llar. Després de muntar les figures dels animals adults, els petits podran divertir-se col·locant les figures de les cries al costat de les seves mares.

És una experiència educativa i divertida que ajuda a desenvolupar la coordinació mà-ull i a familiaritzar-se amb els animals i les seves cries.

A partir de 2 anys

  Londji

  Al mare! de Londji + 4 anys

  21,90 €

  Joc inspirat en el mar i en els seus tons blaus. Peixos plens de color i una majestuosa balena us està esperant!

  Dins la caixa, descobriràs un cordill de 2 metres de llargària, un pinzell, nou cartolines amb il·lustracions d'animals marins i aèries, així com quatre tons vibrants d'aquarel·les per donar vida a les teves creacions.

  Imagina pintar nou peixos i ocells amb aquarel·les, transformant-los en un mòbil encantador que porti un toc marí a la teva estança! Una experiència de manualitats que no només és divertida i creativa, sinó també sostenible i local. ¡Un viatge artístic que comença dins la caixa i acaba amb un mar de colors que decora el teu espai!

  A partir de 4 anys

   Trixie

   Mossegador lleó de Trixie

   10,70 €

   El mossegador lleó de Trixie és genial per jugar a la banyera o per usar com a mossegador. 

   És una joguina versàtil, lleugera i suau. Molt fàcil d'agafar amb les manetes dels bebès. Els ajuda a desenvolupar també el sentit del tacte. 

   Les diferents textures d'aquesta joguina fan que quan se la posin a la boca provoqui un efecte calmant a les genives durant els dolors normals del procés de dentició. 

   És de cautxú natural i està pintat a mà amb pintures a base d'aigua, de manera que no hi ha cap risc quan el teu bebè se'l posi a la boca. A més, està dissenyat sense forats per evitar l'aparició de la floridura i els bacteris al seu interior!

    Londji

    Tattoos Jurassic de Londji

    5,70 €

    Us presentem els tatuatges del Jurassic de Londji!

    Aquestes calcomanies són divertides i originals, sense parabens ni tòxics. Hi trobaràs 10 dinosaures diferents!

    Les boniques il·lustracions són de Sebastià Serra. És un producte dissenyat i fabricat a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!

     Grapat

     Panera dels tresors petita de Grapat + 10 mesos

     21,07 €

     Us presentem la panera dels tresors!

     Aquesta col·lecció està formada per 10 objectes fets a mà amb fusta de faig i bedoll. Tota la fusta està tractada amb ceres naturals no tòxiques perquè els infants puguin jugar-hi sense perill. 

     És un joc per descobrir el món, pensat per ser la seva primera joguina. Un joc sensorial i de descobriment de formes i textures!

      Londji

      Chez moi de Londji + 4anys

      21,90 €

      Endinsa't en el món de la creativitat i la construcció amb el nostre joc de crear casetes i pobles amb adhesius. Aquest joc és perfecte per despertar la imaginació, tant de petits com de grans. Prepara't per dissenyar la teva pròpia ciutat o poble de somni! Diverses làmines d'adhesius amb tot tipus de detalls per a les teves construccions: finestres, portes, personatges, plantes, i molt més.

      Estimula la Creativitat: Aquest joc fomenta la creativitat i la imaginació, permetent als nens inventar les seves pròpies històries i escenaris.

      Deixa't portar: Inventar Històries: Cada casa i carrer pot ser l'escenari d'una nova aventura. Anima als nens a contar les històries dels personatges i dels llocs que creen.

      Ideal per a nens a partir de 4 anys

       Londji

       Joc de taula Drac de Londji + 3 anys

       23,97 €

       El joc de taula Drac és un joc creatiu per experimentar i aprendre! 

       Consta de 47 peces per crear amb llibertat, sense normes ni instruccions. Forma part d'una nova col·lecció de Londji denominada calm games. Amb ell, els infants estaran treballant les seves capacitats d'imaginació, observació i concentració, així com la lògica, la percepció espacial o la memòria. A més, ho faran d'una manera espontània, divertida i entretinguda. 

       La il·lustració, bonica i divertida, és de Queralt Armengol. El joc està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!

       Edat recomanada: + 3 anys

        Londji

        Tattoos Dogs de Londji

        5,70 €

        Us presentem els tatuatges dels gossos de Londji!

        Aquestes calcomanies són divertides i originals, sense parabens ni tòxics. Hi trobaràs 10 races de gos diferents!

        Les boniques il·lustracions són de Queralt Armengol. És un producte dissenyat i fabricat a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!

         Grapat

         Panera dels tresors gran de Grapat + 10 mesos

         30,99 €

         Us presentem la panera dels tresors!

         Aquesta col·lecció està formada per 20 objectes fets a mà amb fusta de faig i bedoll. Tota la fusta està tractada amb ceres naturals no tòxiques perquè els infants puguin jugar-hi sense perill. 

         És un joc per descobrir el món, pensat per ser la seva primera joguina. Un joc sensorial i de descobriment de formes i textures!

          Oli & Carol

          Mossegador balena, cranc i pop

          18,10 €

          Han arribat uns mossegador i joguina per al bany i/o platja alhora! Perfectes per bebè, és una joguina sensorial  perquè els petits calmin les genives quan surten les dents.

          És fàcil de penjar en un porta xumets i així no perdre'l. Fet a mà amb cautxú 100% natural (procedent dels arbres Hevea) i pintat a mà amb pigments naturals. Lliure de PVC, BPA, Fatalatos i nitrosamines. Biodegradable i ecològic.

          Al ser cada peça única, els productes poden presentar variacions en la forma i el color.

          Dissenyats per Bigstuffed

           Londji

           Puzle My Little Train de Londji + 2 anys

           28,10 €

           El my little train de Londji es bonic i medeix dos metres de llarg!

           Són 10 puzles de 3 peçes que pots juntar formant un meravellós tren!

           La il·lustració, bonica i divertida, és de Txell Darné. Està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

            Trixie

            Torre apilable Conill de Trixie + 12 meses

            17,31 €

            La torre apilable és una joguina clàssica, que no falla mai, ideal per ser una de les primeres joguines del teu bebè!

            El disseny, bonic i delicat, barreja la fusta natural amb alguns tocs de colors pastel. L'última peça està il·lustrada amb la cara d'un tendre conill. 

            La base és arrodonida per permetre el moviment d'un costat a un altre, ajudant als infants a integrar la causa-efecte. També els ajuda a millorar la coordinació mà-ull i estimula la seva motricitat fina. A la vegada, aprenen a distingir entre diferents mides, formes i colors.