7. COST D'ENVIAMENT I LLIURAMENT DE LA COMANDA.

7.1. Els costos d'enviament de Sabotigueta.cat són els següents:

a) Península, Balears, Canàries, Ceuta i Melilla:

Les despeses d'enviament peninsular són  3,95 EUR . La comanda es rep en 48/72 hores laborables des que ho venen a buscar a la botiga. Venen cada matí (dies laborals) a les 12.00

Les despeses d'enviament no peninsular a Balears 8,95€ i a Canàries, Ceuta i Melilla són entre 19 EUR (€) i es rep en 4 o 5 dies laborables. Si hi ha despeses de duanes van a càrrec del client.

Aquestes condicions d'enviament queden exemptes de forma puntual en promocions especials, en les quals les despeses seran gratuïtes. 

b) Europa (no enviem a UK)

Les despeses d'enviament estàndard són de 20 EUR (€) (aproximadament 6 dies laborals a les principals ciutats).

7.2. En qualsevol altre lloc del món el Client haurà d'escriure un email a info@sabotigueta.cat i els costos d'enviament aniran a càrrec del Client (es pagaran en rebre la Comanda).

7.3. Els costos d'enviament i l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA) del Producte estan inclosos en el preu final, però no hi ha inclòs cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec.

7.4. Sabotigueta.cat envia al Client un email de confirmació d'enviament (quan la Comanda del Client vagi a sortir del magatzem); i un altre email amb un número de seguiment (amb link a la pàgina web de l'empresa de missatgeria) i, finalment, el transportista es posarà en contacte amb el Client mitjançant SMS o email per a informar-lo del lliurament de la Comanda al Client.

7.5. Si el Client no ha rebut el número de seguiment de la seva Comanda, ha de sol·licitar-lo mitjançant un email dirigit a la següent adreça: info@sabotigueta.cat.

8. INFORMACIÓ SOBRE PRODUCTES I ESTOC.

8.1. Sabotigueta.cat fa els seus millors esforços per a proporcionar informació precisa sobres els Productes oferts a través del seu Lloc web (com a disponibilitat d'estoc; preus; característiques; imatges; i especificacions).

8.2. Els colors dels Productes oferts en el Lloc web es mostraran amb la major precisió possible. No obstant això, atès que els colors reals que percep el Client depenen de la qualitat de la resolució del seu monitor o Dispositiu, Sabotigueta.cat no pot garantir que el color que el Client vegi sigui exacte.

8.3. Sabotigueta.cat es reserva el dret a retirar, reposar o canviar els Productes que ofereix als seus Clients a través del seu Lloc web. mitjançant el simple canvi en el contingut del Lloc web. Sabotigueta.cat tindrà la facultat de deixar d'oferir, sense previ avís i en qualsevol moment, l'accés als seus Productes.

8.4. El Client accepta que es poden produir errors en el procés de proporcionar informació sobre els nostres Productes i els seus preus en el Lloc web; i que Sabotigueta.cat no pot confirmar el preu i el cost total d'un Producte fins que es completi la seva Comanda en línia.

8.5. En el cas que un Producte es facturi a un preu incorrecte o amb informació incorrecta a causa d'un error en el preu o en la informació del Producte, Sabotigueta.cat tindrà el dret de comunicar-se amb el Client per a obtenir més instruccions en relació amb el pagament del preu correcte, o cancel·lar la seva Comanda notificant al Client d'aquesta cancel·lació. En el cas que Sabotigueta.cat accepti i processi una Comanda, el cost total es carregarà al Client a través del seu mètode de pagament triat, i se li notificarà per correu electrònic que el pagament va ser processat.

8.6. El Client accepta que la disponibilitat i existència dels Productes i els seus preus estan subjectes a canvis sense previ avís. Tots els preus i tarifes inclouen l'IVA, segons correspongui, tret que s'indiqui el contrari.

9. POLÍTICA DE DEVOLUCIONS.

9.1. Sabotigueta.cat acceptarà la devolució de qualsevol Producte comprat pel Client sempre dins del termini de set (7) dies hàbils des de la recepció d'aquest. Els Productes retornats han d'estar en perfecte estat i amb el seu embalatge original.

9.2. El Client pot retornar els Productes que hagi comprat en el Lloc web, dirigint-se qualsevol de les botigues físiques de Sabotigueta.cat. No obstant això, es recomana al Client que es posi en contacte prèviament amb Sabotigueta.cat, enviant un email a la següent adreça electrònica: info@sabotigueta.cat, perquè així li confirmem la forma d'enviament adequada.

9.3. El Client també pot fer la devolució de qualsevol dels nostres Productes, enviant-lo a la següent adreça: Sabotigueta, Avinguda Jaume I 29-31 17480 Roses (Girona), Catalunya, Espanya.

9.4. Les devolucions en una de les nostres botigues físiques són gratuïtes. Si el Client retorna el Producte per correu deurà pagarà les despeses de devolució directament en l'oficina de correus respectiva o a l'empresa de missatgeria corresponent. Sempre l'enviament ha de ser certificat, amb un número de seguiment.

9.5. Una vegada que Sabotigueta.cat hagi rebut el Producte i comprovat que es troba en perfecte estat i amb l'embalatge original, llavors Sabotigueta.cat procedirà al seu reemborsament i el Client rebrà l'import de la mateixa manera en què va realitzar la compra del Producte retornat. Qualsevol despesa addicional ocasionada per la devolució del Producte anirà a compte del Client.

9.6. En cas que l'import del reemborsament sigui incorrecte, el Client pot contactar a Sabotigueta.cat a través d'una trucada telefònica el número: 615937504 o enviant un email a la següent adreça electrònica: info@sabotigueta.cat.

9.7. Quan el Producte estigui defectuós o no hagi estat sol·licitat pel Client, Sabotigueta.cat es farà càrrec de les despeses de devolució i del nou enviament.

9.8. En el cas que el Producte no sigui del grat del Client, correspondrà al Client assumir les despeses d'enviament generats per aquesta devolució i les despeses bancàries. Sabotigueta.cat reemborsarà únicament l'import del producte, en el mètode de pagament original.

9.9. Sabotigueta.cat. es reserva el dret de rebutjar la devolució de qualsevol dels seus Productes, quan:

a) Els Productes no es trobin en perfecte estat i no tinguin l'embalatge original.

b) Els Productes siguin retornats fora del termini establert en la Clàusula 9.1 d'aquest Avís Legal.