Puzles

Londji

Puzzle Mama de Londji + 2anys

20,66 €

El puzzle Mama consisteix en unir cada petit animal amb la seva mare.

7 puzles formats per 3 peces grans cadascun, que mostren il·lustracions encantadores d'animals diversos oferint abraçades càlides a les seves petites cries.

Aquests puzles estan dissenyats especialment per als nens i nenes més petits de la llar. Després de muntar les figures dels animals adults, els petits podran divertir-se col·locant les figures de les cries al costat de les seves mares.

És una experiència educativa i divertida que ajuda a desenvolupar la coordinació mà-ull i a familiaritzar-se amb els animals i les seves cries.

A partir de 2 anys

  Londji

  Imagine de Londji + 2 anys

  23,97 €

  Joc molt imaginatiu per a nens i nenes petits . La mateixa peça per una cara és una Lluna i per l'altra és un Vaixell. Imagine és un joc creat per despertar la imaginació.

  Aquest és un joc únic on els nens i nenes poden donar vida a les seves fantasies, construint escenaris màgics amb l’ajuda de puzles i peces de fusta molt boniques.

  A partir de 2 anys.

   Londji

   Puzle My Little Train de Londji + 2 anys

   28,10 €

   El my little train de Londji es bonic i medeix dos metres de llarg!

   Són 10 puzles de 3 peçes que pots juntar formant un meravellós tren!

   La il·lustració, bonica i divertida, és de Txell Darné. Està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

    Londji

    Puzle A Home For Nature de Londji + 3 anys

    22,31 €

    El puzle A Home For Nature està compost per 4 puzles de 10 peces cadascuns que es munten l'un sobre l'altre amb una caseta de fusta com a eix principal.

    Ideal per a descobir com canvia la natura amb el pas de les estacións. 

    La il·lustració, bonica i divertida, és de Queralt Armengol. A més, està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

     Londji

     Puzle Dans l'Igloo de Londji + 3 anys

     24,79 €

     El puzle Dans l'Igloo està compost per 4 puzles màgics de dificultat progressiva (9, 12, 16 i 20 peces), pensat per a nens i nenes d'entre 3 i 6 anys. 

     I per què diem que són puzles màgics? Doncs perquè per descobrir tot el que s'amaga dins el meravellós món de gel d'en Kimu, us haureu de posar les ulleres, i no veureu el mateix amb les vermelles que amb les blaves! 

     La il·lustració, bonica i divertida, és d'Aina Bestard. A més, està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

      Londji

      Puzle Valentina in space de Londji + 3 anys

      20,66 €

      El puzle Valentina in space de Londji és petit i divertit. En ell podràs viatjar per l'espai, on hi trobaràs algunes meravelles com el Sol, les estrelles o el nostre planeta Terra! 

      Són 5 puzles reversibles de 2, 3, 4, 5 i 10 peces que, a més, brillen en la foscor!

      La il·lustració, bonica i divertida, és de Teresa Bellón. Està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

       Londji

       Puzle Happy Birthday Unicorn! de Londji + 3 anys

       20,66 €

       El puzle Happy Birthday Unicorn! de Londji és petit i divertit. 

       Consta de 5 puzles de dificultat progressiva (2, 4, 6, 8 i 10 peces) que, a més, són reversibles! Un cop muntats podràs descobrir una història: un follet que prepara una festa d'aniversari pel seu amic unicorn... 

       La il·lustració, bonica i divertida, és de Txell Darné. Està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

        Londji

        Puzle I love my pets de Londji + 3 anys

        20,66 €

        El puzle I love my pets de Londji és petit i divertit. En ell hi trobaràs diferents animals fantàstics: un gat, un gos, un conill, un peix, un ocell i una tortuga!

        Són 6 puzles reversibles de 3 peces cadascun. 

        La il·lustració, bonica i divertida, és de Marta Altés. Està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

         Londji

         Puzle My Big Blue de Londji 3 a 6 anys

         24,79 €

         El puzle My big blue de Londji és bonic, delicat i ple de detalls per a fer volar la imaginació. 

         El puzle, de 36 peces, recrea un món marí replet de personatges i ambients que són susceptibles a mil interpretacions. Es pot muntar sencer o només la balena. Un cop fet, és ideal per inventar històries, potenciant així la capacitat d'observació i la creativitat dels infants. 

         La il·lustració, bonica i divertida, és de Mariana Ruiz. El puzle està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!

          SaBotigueta

          Puzle Cadaqués Sa Botigueta adults

          17,36 €

          Estem molt emocionades de presentar-vos el nou puzle de butxaca fet per nosaltres! Un puzle de Sa Botigueta!

          El puzle Cadaqués de Sa Botigueta no és un puzle normal, és especial, perquè està fet a partir d'un quadre de la meva mare!

          Són 100 peces dins d'una bosseta, perquè el puguis portar a on vulguis.

          La il·lustració és de l'Angelona López Sala, és bonica i elegant. El puzle està fabricat a Banyoles sobre material reciclat. Podem dir que és un producte de proximitat!

           Londji

           Puzle Go to the medieval times de Londji 5 a 8 anys.

           24,79 €

           El puzle Go to the medieval times és un puzle fantàstic per fer un viatge en el temps i traslladar-nos a l'Edat Mitjana. Un cop muntat ens trobarem amb un veritable castell de l'època amb els seus personatges històrics típics: nobles, pagesos, reis... A més, tindrem diferents fitxes d'imatges per buscar els personatges i descobrir les històries amagades!

           És un puzle de 100 peces i 34 fitxes pensat per a nens i nenes d'entre 5 i 8 anys.

           La il·lustració, bonica i divertida, és de Sebastià Serra. El puzle està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!

            Londji

            Puzle Go To The Prehistory 5 a 8 anys.

            24,79 €

            El puzle Go to the prehistory és un puzle fantàstic per fer un viatge en el temps i traslladar-nos a la Prehistòria.

            Un cop muntat ens trobarem amb veritables personatges de l'època que ens convidaran a passar una estona divertida amb ells: caçant, recol·lectant... A més, és també un joc d'observació. Porta diferents fitxes que ens conviden a buscar els personatges i descobrir diferents històries.

            És un puzle de 100 peces i 34 fitxes pensat per a nens i nenes d'entre 5 i 8 anys.

            La il·lustració, bonica i divertida, és de Sebastià Serra. El puzle està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!