Puzles

Londji

Imagine de Londji + 2 anys

23,97 €

Joc molt imaginatiu per a nens i nenes petits . La mateixa peça per una cara és una Lluna i per l'altra és un Vaixell. Imagine és un joc creat per despertar la imaginació.

Aquest és un joc únic on els nens i nenes poden donar vida a les seves fantasies, construint escenaris màgics amb l’ajuda de puzles i peces de fusta molt boniques.

A partir de 2 anys.

  Londji

  Puzle My Little Train de Londji + 2 anys

  28,10 €

  El my little train de Londji es bonic i medeix dos metres de llarg!

  Són 10 puzles de 3 peçes que pots juntar formant un meravellós tren!

  La il·lustració, bonica i divertida, és de Txell Darné. Està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

   Londji

   Puzle A Home For Nature de Londji + 3 anys

   22,31 €

   El puzle A Home For Nature està compost per 4 puzles de 10 peces cadascuns que es munten l'un sobre l'altre amb una caseta de fusta com a eix principal.

   Ideal per a descobir com canvia la natura amb el pas de les estacións. 

   La il·lustració, bonica i divertida, és de Queralt Armengol. A més, està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

    Londji

    Puzle Dans l'Igloo de Londji + 3 anys

    24,79 €

    El puzle Dans l'Igloo està compost per 4 puzles màgics de dificultat progressiva (9, 12, 16 i 20 peces), pensat per a nens i nenes d'entre 3 i 6 anys. 

    I per què diem que són puzles màgics? Doncs perquè per descobrir tot el que s'amaga dins el meravellós món de gel d'en Kimu, us haureu de posar les ulleres, i no veureu el mateix amb les vermelles que amb les blaves! 

    La il·lustració, bonica i divertida, és d'Aina Bestard. A més, està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

     Londji

     Puzle Valentina in space de Londji + 3 anys

     20,66 €

     El puzle Valentina in space de Londji és petit i divertit. En ell podràs viatjar per l'espai, on hi trobaràs algunes meravelles com el Sol, les estrelles o el nostre planeta Terra! 

     Són 5 puzles reversibles de 2, 3, 4, 5 i 10 peces que, a més, brillen en la foscor!

     La il·lustració, bonica i divertida, és de Teresa Bellón. Està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

      Londji

      Puzle Happy Birthday Unicorn! de Londji + 3 anys

      20,66 €

      El puzle Happy Birthday Unicorn! de Londji és petit i divertit. 

      Consta de 5 puzles de dificultat progressiva (2, 4, 6, 8 i 10 peces) que, a més, són reversibles! Un cop muntats podràs descobrir una història: un follet que prepara una festa d'aniversari pel seu amic unicorn... 

      La il·lustració, bonica i divertida, és de Txell Darné. Està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

       Londji

       Puzle I love my pets de Londji + 3 anys

       20,66 €

       El puzle I love my pets de Londji és petit i divertit. En ell hi trobaràs diferents animals fantàstics: un gat, un gos, un conill, un peix, un ocell i una tortuga!

       Són 6 puzles reversibles de 3 peces cadascun. 

       La il·lustració, bonica i divertida, és de Marta Altés. Està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

        Londji

        Puzle My Big Blue de Londji 3 a 6 anys

        24,79 €

        El puzle My big blue de Londji és bonic, delicat i ple de detalls per a fer volar la imaginació. 

        El puzle, de 36 peces, recrea un món marí replet de personatges i ambients que són susceptibles a mil interpretacions. Es pot muntar sencer o només la balena. Un cop fet, és ideal per inventar històries, potenciant així la capacitat d'observació i la creativitat dels infants. 

        La il·lustració, bonica i divertida, és de Mariana Ruiz. El puzle està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!

         SaBotigueta

         Puzle Cadaqués Sa Botigueta adults

         17,36 €

         Estem molt emocionades de presentar-vos el nou puzle de butxaca fet per nosaltres! Un puzle de Sa Botigueta!

         El puzle Cadaqués de Sa Botigueta no és un puzle normal, és especial, perquè està fet a partir d'un quadre de la meva mare!

         Són 100 peces dins d'una bosseta, perquè el puguis portar a on vulguis.

         La il·lustració és de l'Angelona López Sala, és bonica i elegant. El puzle està fabricat a Banyoles sobre material reciclat. Podem dir que és un producte de proximitat!

          Londji

          Puzle My tree de Londji + 5 anys

          24,79 €

          El puzzle my tree de Londji és reversible, pots muntar-lo del dret i del revés! En cadascuna de les cares trobaràs paisatges molt diferents: l'arbre a la primavera i l'arbre a la tardor.

          El puzle és de 50 peces i està pensat per nens i nenes d'entre 5 i 8 anys. 

          Les il·lustracions, boniques i divertides, són de Txell Darné. En elles podràs trobar-hi personatges de contes tradicionals, com la caputxeta vermella o la rateta presumida, però també escenes amb animals molt divertits. 

          A més, està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

           Londji

           Puzle Go to the medieval times de Londji 5 a 8 anys.

           24,79 €

           El puzle Go to the medieval times és un puzle fantàstic per fer un viatge en el temps i traslladar-nos a l'Edat Mitjana. Un cop muntat ens trobarem amb un veritable castell de l'època amb els seus personatges històrics típics: nobles, pagesos, reis... A més, tindrem diferents fitxes d'imatges per buscar els personatges i descobrir les històries amagades!

           És un puzle de 100 peces i 34 fitxes pensat per a nens i nenes d'entre 5 i 8 anys.

           La il·lustració, bonica i divertida, és de Sebastià Serra. El puzle està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!

            Londji

            Puzle Discover the planets de Londji +7 anys.

            24,79 €

            El puzle Discover the planets de Londji no és un puzle normal, és especial, ja que un cop muntat brilla en la foscor! Brillen els contorns dels planetes i els seus noms, així com els estels. 

            És un puzle de 200 peces i està pensat per nens i nenes d'entre 8 i 12 anys. 

            La il·lustració, bonica i divertida, és de Carmen Saldaña. A més, està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!