Tasses

Faves Comptades

Tassa "Ensenyar és deixar petjada al cor"

10,74 €

Aquesta tassa és una celebració de la influència i la dedicació que els mestres tenen en la vida dels seus alumnes. Amb la inscripció “Ensenyar és deixar petjada”, aquesta tassa encapsula la essència de l'educació més enllà de la simple transmissió de coneixements. Ensenyar significa comprendre, escoltar, guiar, i sobretot, impactar de manera significativa en el desenvolupament personal i emocional dels estudiants. Fabricada amb materials de qualitat, és el regal perfecte per a aquells educadors que realment mouen el món amb la seva passió i compromís.

 • Nou
Faves Comptades

Tassa Els millors mestres són els que creuen en l'alumne

10,74 €

Tassa Els millors mestres són els que creuen en l'alumne

Aquesta tassa és més que una simple peça de ceràmica; és un homenatge a la dedicació i la influència perdurable que tots els bons mestres deixen a les vides dels seus estudiants. Amb un disseny pensat per reconèixer i motivar, aquesta tassa és el regal perfecte per mostrar estimació i encoratjar aquests educadors especials a continuar inspirant dia a dia. Cada glop recordarà als mestres l'impacte positiu que tenen en els seus alumnes i reafirmarà la seva passió per l'ensenyament.

 • Nou
Faves Comptades

Tassa La millor àvia la tenim nosaltres

10,74 €

Sorprèn a la teva àvia amb aquest regal tan emotiu!

La tassa "La millor àvia la tenim nosaltres" és un regal perfecte per elles, les nostres àvies.

És un reconeixement de l'amor, afecte, entrega i la saviesa, a la nostra estimada àvia.

  Faves Comptades

  Tassa Vull viure d'aventures i vull viure-les amb tu

  10,74 €

  Sorprèn la teva parella o a un mega fan de Goku amb aquest regal tan emotiu! Perquè ell/a fa que els dies siguin màgics, plens de motius per somriure i plens de records!

  La tassa "Vull viure d'aventures i vull viure-les amb tu" és impossible no cantar-la quan la llegeixes i no recorda la Bulma mirant per la finestra veient la pluja tot cantant:

  "Tot és molt fabulós, misteriós i somniador, jo vull fer amb tu, aquest viatge estrany i molt llunyaaaaa..."