List of products by brand Londji

Londji neix l'any 2004 a Barcelona com un projecte que enllaça el disseny i les joguines. La marca dissenya i produeix joguines de quilòmetre 0, apostant per la qualitat, la innovació i la seguretat. Les seves joguines són ideals per passar estones divertides en família. A més, estan cuidades fins l'últim detall, fetes amb materials de qualitat i sostenibles. 

Londji

Calidoscopi Tauró

9,83 € 6,88 €

Que bonic i diferents es veu tot des del calidoscopi! Pots veure el món una mica més acolorit.

Calidoscopi és una joguina òptica. Un joc per a observar el que t'envolta des d'una altra perspectiva. És calidoscopio clàssic ple de peces de colors que distorsionen la realitat i l'omplen de color.

 • En oferta!
 • -30%
Londji

Joc de construcció The Fox & The Mouse de Londji + 3 anys

28,10 € 23,88 €

The fox & the mouse és un joc de construcció d'animals que entusiasmarà a petits i grans!

Es tracta de deixar volar la vostra imaginació i construir un munt d'animals increïbles a partir de peces de fusta combinables entre elles. A més, inclou diferents reptes per començar-vos a posar a prova! Després, podeu elaborar vosaltres les vostres pròpies creacions. 

El disseny és bonic i divertit. Dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!

 • En oferta!
 • -15%
Londji

Puzle Discover the planets de Londji +7 anys.

24,79 €

El puzle Discover the planets de Londji no és un puzle normal, és especial, ja que un cop muntat brilla en la foscor! Brillen els contorns dels planetes i els seus noms, així com els estels. 

És un puzle de 200 peces i està pensat per nens i nenes d'entre 8 i 12 anys. 

La il·lustració, bonica i divertida, és de Carmen Saldaña. A més, està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

  Londji

  Puzle Discover the dinosaurs de Londji +7 anys.

  24,79 €

  El puzle Discover the dinosaurs de Londji és un puzle molt especial. Un cop muntat, si passes la lupa vermella podràs veure els dinosaures en el seu hàbitat natural! Però si passes la lupa blava podràs veure els esquelets dels dinosaures a l'interior d'un museu!  

  És un puzle de 200 peces pensat per nens i nenes d'entre 8 i 12 anys.

  La il·lustració, bonica i divertida, és de Sebastià Serra. A més, està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

   Londji

   Puzle gravity de Londji adults

   23,14 €

   El puzle gravity de Londji és tot un repte! És un puzle rodó que juga amb la perspectiva, on sembla que no existeixi la gravetat. Per exemple, pots veure arbres que creixen cap el terra, o bé tot el contrari si li dones la volta! 

   Diverteix-te en família muntant aquest puzle de 500 peces. 

   La il·lustració, bonica i original, és de Cinta Vidal. A més, està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

    Londji

    Puzle My tree de Londji + 5 anys

    24,79 €

    El puzzle my tree de Londji és reversible, pots muntar-lo del dret i del revés! En cadascuna de les cares trobaràs paisatges molt diferents: l'arbre a la primavera i l'arbre a la tardor.

    El puzle és de 50 peces i està pensat per nens i nenes d'entre 5 i 8 anys. 

    Les il·lustracions, boniques i divertides, són de Txell Darné. En elles podràs trobar-hi personatges de contes tradicionals, com la caputxeta vermella o la rateta presumida, però també escenes amb animals molt divertits. 

    A més, està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

     Londji

     Puzle My Big Blue de Londji 3 a 6 anys

     24,79 €

     El puzle My big blue de Londji és bonic, delicat i ple de detalls per a fer volar la imaginació. 

     El puzle, de 36 peces, recrea un món marí replet de personatges i ambients que són susceptibles a mil interpretacions. Es pot muntar sencer o només la balena. Un cop fet, és ideal per inventar històries, potenciant així la capacitat d'observació i la creativitat dels infants. 

     La il·lustració, bonica i divertida, és de Mariana Ruiz. El puzle està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!

      Londji

      Puzle Valentina in space de Londji + 3 anys

      20,66 €

      El puzle Valentina in space de Londji és petit i divertit. En ell podràs viatjar per l'espai, on hi trobaràs algunes meravelles com el Sol, les estrelles o el nostre planeta Terra! 

      Són 5 puzles reversibles de 2, 3, 4, 5 i 10 peces que, a més, brillen en la foscor!

      La il·lustració, bonica i divertida, és de Teresa Bellón. Està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

       Londji

       Puzle Starry Night de Londji adults

       23,14 €

       El puzle Starry Night de Londji és tot un repte!

       Hauràs de muntar un puzzle rectangular de 1.000 peces que et portaran a descobrir una de les obres més famoses de Van Gogh: La nit estelada. 

       A més, està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

        Londji

        Puzle Discover Europe de Londji +7 anys.

        24,79 €

        El puzle Discover Europe de Londji és un puzle excel·lent i didàctic: és un mapa d'Europa! Però a més, no és un puzle normal, ja que un cop muntat pots col·locar-hi al damunt moltes peces per situar monuments emblemàtics, animals autòctons, etc.

        És un puzle de 200 peces i 34 imatges per col·locar a sobre.

        La il·lustració, bonica i divertida, és de Carmen Saldaña. A més, està dissenyat i fabricat per Londji a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat! 

         Londji

         Tattoos Jurassic de Londji

         5,70 €

         Us presentem els tatuatges del Jurassic de Londji!

         Aquestes calcomanies són divertides i originals, sense parabens ni tòxics. Hi trobaràs 10 dinosaures diferents!

         Les boniques il·lustracions són de Sebastià Serra. És un producte dissenyat i fabricat a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!

          Londji

          Tattoos Dogs de Londji

          5,70 €

          Us presentem els tatuatges dels gossos de Londji!

          Aquestes calcomanies són divertides i originals, sense parabens ni tòxics. Hi trobaràs 10 races de gos diferents!

          Les boniques il·lustracions són de Queralt Armengol. És un producte dissenyat i fabricat a Banyoles, molt a prop de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada dir que és un producte de proximitat!