Accessoris cabell per a nosaltres

Inbime

Clip Cabell Menorca plata

7,44 €

El clip pels cabells de Menorca és fi, bonic i combinable.

És llis i rígid, fet a mà i amb un acabat preciós. D'estil senzill i elegant, aporta un toc distintiu als teus looks. A més, és un complement molt versàtil, ja que queda bé tant pel dia a dia com per a una ocasió més especial. 

Pots combinar-lo amb altres elements de la col·lecció, com els anells, les arracades o els braçalets. Junts encara llueixen més!

Tota la col·lecció està feta de manera artesanal a Menorca. Són peces úniques i resistents, fetes amb zamac, un aliatge de diferents metalls: zinc, alumini, magnesi i coure. 

  Alibey

  Passador ploma plata

  6,00 €

  El passador amb forma de ploma i de color plata queda preciós per donar un toc diferent al teu pentinat!

  És un passador que té l'objectiu de ser un element decoratiu, de manera que no pot recollir una gran quantitat de cabell. Hi ha diferents opcions per lluir-lo, per exemple, amb els cabells totalment recollits o bé fent un semirecollit. 

  Un truc és recollir el cabell amb una goma petita o amb clips de manera que no es vegin i després posar el passador! 

   SaBotigueta

   Diadema cotó

   14,00 €

   Les diademes tornen a estar de moda! Aquest model l'hem fet nosaltres de colors diferents i sense estampat perquè les puguis combinar fàcilment amb el teu look.

   Perfectes per portar amb el cabell recollit, semirecollit o amb el cabell totalment deixat anar. Senzilla i bonica.

   Material: roba girada i amb l'interior de plàstic, per tant no estreny darrere les orelles.

    Alibey

    Diadema turquesa

    31,40 €

    Destaca amb la nostra elegant diadema turquesa amb comptes de resina verdes Cosidas. Confeccionada amb cura i detall, aquesta diadema presenta un vibrant to turquesa adornat amb comptes cosits que donen un toc de sofisticació i estil. Perfecte per afegir un toc de color a qualsevol conjunt, ja sigui per a ocasions especials o per al dia a dia. Fes-te amb la teva i enlluerna amb aquest accessori únic i cridaner!