El primer producte... Em sap greu parlar de productes perquè per mi ells no són només productes, són més que productes, són un trosset de Sabotigueta, però no trobo la paraula. Què us sembla si parlem de dissenys? us sembla bé?

El primer disseny que destaquem és el puzle de butxaca Cadaqués. Tot i que va ser llançat a finals del 2022, no podia faltar en aquesta selecció. Es tracta del primer puzle de Sa Botigueta. Aquest puzle no és un puzle normal, és molt especial. Està creat a partir d'un quadre de la meva mare, Angelona López Sala. Amb un total de 100 peces, s'ofereix dins d'una pràctica bosseta perquè el puguis portar a qualsevol lloc. Fabricat a Banyoles, utilitzant materials reciclats, reforçant així la nostra connexió amb proveïdors alhora productors de proximitat que estan compromesos amb la sostenibilitat.

     

En el lloc número 2 tenim els nostres clauers sardinetes de Cadaqués. Aquest és el nostre disseny més icònic i venut, i hem decidit que no treure estampats nous cada any. Quan els dissenyem no pensem en les tendències de moda, sinó en Cadaqués, el mar, la natura i en coses boniques. Les sardinetes mai passen de moda. Les que vam crear fa 15 anys encara són precioses avui dia.

El 2023, va ser un any d'actualització de les nostres sardinetes. Vam crear 12 nous dissenys, 12 estampats nous. Tres d'aquests nous dissenys presentaven una textura d'escates, senzilla i bonica. Amb aquest estampat tenim l'objectiu d'aplicar-la a un altre disseny durant el 2024, però això encara és un secret que aviat revelarem.

     

Just a principis d'estiu ens vam animar i vam presentar una col·lecció de moneders i necessers. Després d'un parell d'anys sense treure cap disseny, vam decidir llançar dues noves col·leccions. Una d'elles és una opció més infantil: animals per una cara i estampats per l'altra. Tot i que a mi personalment m'encanten i no només els vaig fer pensant en els més petits i petites. L'altra col·lecció es destaca per les seves formes florals, ratlles i "topos". A més a més, aquests últims dissenys els hem fet de dues mides diferents: moneder i necesser.

     

Un altre disseny que vam desenvolupar i feia molt que em rondava pel cap va ser la "bossa plena de coses boniques". Aquesta va sorgir com una solució creativa per a les comandes que rebem generalment al mes de juny, quan moltes de vosaltres busqueu regals per a les mestres dels vostres fills i filles. Sabent que les mestres solen ser amants de les totebags, vam dissenyar una totebag senzilla i bonica que servís per a embolicar els lots de regals de Sabotigueta pensades per a elles. Aquesta bossa està a la venda a un preu molt mòdic i també la regalem en promocions especials.

     

Un altre dels nostres dissenys preferits són els cabassos de trena. El 2023 va ser un any especial per a ells, ja que, a més d'introduir alguns colors nous i reproduir els colors que més agraden, vam crear un disseny totalment nou: el cabàs de trena barrejada. Va ser una proposta d'una clienta! Aquesta novetat va tenir un impacte positiu en la nostra producció, pel fet que ens va permetre aprofitar els retalls de fil que abans no podíem utilitzar, reduint així els residus al mínim. La sostenibilitat és un aspecte important per a nosaltres i sabem que per a vosaltres també!

     

La nostra col·lecció de bijuteria també ha experimentat un canvi significatiu. Hem creat peces noves i hem col·laborat amb nous proveïdors per oferir-vos una selecció més gran de peces. Hem redissenyat completament la nostra col·lecció Menorca millorant la qualitat i afegint arracades, braçalets i collarets amb dissenys senzills, però que no passen desapercebuts. Un dels nostres propòsits per al 2024 és fotografiar tota aquesta col·lecció i assegurar-nos que estigui disponible a la nostra web.

     

Aquest 2023 finalment ens han arribat les nostres esglésies de ceràmica. Són peces úniques fetes amb la col·laboració d'un artesà ceramista de la Bisbal. Ens encanta treballar amb aquests professionals, però cal destacar que el procés de creació de ceràmica és un procés que demana el seu temps.

     

Quasi em deixo els testos de ceràmica! En queden només 2! Com us vam dir, es tracta d'una edició limitada i no en farem més. Cada test està dissenyat i pintat per nosaltres i fet a mà per un ceramista de Girona.Al estar pintat a mà, cada test té petites  imperfeccions que el fan únic. Només n'hi havien 20 disponibles, i ara mateix ens en queden 2.

     

Un altre propòsit que teníem i tot just l'hem començat és fer una petita col·lecció de bosses pel nostre cada dia. I a poc a poc va agafant forma i crec que aquest 2024 us podré ensenyar els primers models. Aquest propòsit s'està cuinant a poc a poc, a foc lent, perquè aquests canvis semblen fàcil, però no ho són. El que pels tallers són tirades petites pels tallers, per a nosaltres són tirades immenses. I cal donar moltes voltes fins a treure la nostra bossa. Us ensenyo un dels prototips!

Això, juntament amb altres canvis, ens ha fet créixer com a marca i com a equip.

Per al 2024, tenim nous reptes i nous productes... que volem compartir a poc a poc amb totes vosaltres.

Gràcies per ser part de tot això. Desitjo que el teu 2024 estigui ple de sorpreses boniques!

Feliç 2024!

Una gran abraçada,

Equip de Sabotigueta❤️

comments (0)

No comments at this moment