Benvingudes al meu nou post! Avui us tinc preparada una sorpresa especial: les meves peces preferides de l'outlet de Sabotigueta. L'exclusivitat a molt bon preu està garantida, ja que de gairebé totes només en queda una o dues unitats! No et perdis aquesta oportunitat única; visita la pestanya outlet i descobreix totes les joies disponibles.

 BOSSA DE MÀ MILA

Descobriu la comoditat i l'estil amb la bossa Mila de llana, perfecta per al vostre dia a dia o per a qualsevol esdeveniment. La bossa inclou un tancament magnètic segur i una asa còmoda i àmplia, ideal per portar-la a l'espatlla amb facilitat. De mida fa 38 x 42 cm, així que té l'espai per a tothom que necessites, sense ser massa gran ni massa petita.

PUZLE DE DALÍ: LA PERSISTÈNCIA DE LA MEMÒRIA

Enfronta't a l'univers surrealista de Dalí amb el puzle La Persistència de la Memòria de 840 peces, una representació desafiant d'una de les obres més emblemàtiques de l'artista. Aquest puzle no és només un passatemps, sinó una immersió al món oníric i extraordinari de Dalí. Amb els seus rellotges de butxaca fonent-se, aquesta obra captura l'essència del surrealisme a cada peça.

Suma't al desafiament i descobreix el surrealisme com mai abans!

COCODRIL ALFRED

Aligator Alfred.jpg

Alfred, el nostre cocodril de peluix amb un toc vintage. De roba verda amb un estil que recorda els ninots antics, aquest amic simpàtic té galtes rosades, dents brodades, un somriure acollidor i ulleres de pasta, afegint-hi caràcter.

Aquest cocodril no és només una joguina, sinó una encantadora coletilla a casa teva.

JOC DE CONTRUCCIÓ The Fox & The Mouse

Descobreix el joc de construcció "The Fox & The Mouse" de Londji. Aquest joc captivarà petits i no tan petits amb les seves peces de fusta combinables, permetent construir una varietat d'animals fascinants. Mentre Londji ofereix models específics, l'encant real és crear les teves pròpies figures i inventar nous animals i fins i tot explicar contes durant el procés.

Amb un disseny alegre i creatiu, aquest joc no només fomenta la creativitat, sinó que també és un producte de proximitat, dissenyat i fabricat a Banyoles, aquí molt a prop.

FIGURA ENCAIXABLE DE GRAPAT

Descobreix la figura encaixable, un clàssic actualitzat que fascina tothom! Aquesta versió moderna del tradicional joc de discos apilables va més enllà, oferint una forma humana amb peces úniques per deslligar la creativitat. Imagina col·locar el cap als peus i jugar amb innombrables combinacions. Inclou un cordill per enfilar les peces, multiplicant les possibilitats de joc.

Aquesta joguina no només és divertida, sinó també educativa. Estimula els sentits, millora la coordinació mà-ull i desenvolupa habilitats de manipulació fina. La seva naturalesa oberta convida al joc espontani i simbòlic, despertant la curiositat, el desig d'explorar i la capacitat d'imaginar. Perfecte per a nens que estimen experimentar i descobrir. Doneu-los el regal de la diversió il·limitada i l'aprenentatge amb la nostra figura encaixable!

PUZZLE SCANDINAVIAN DREAM DE LONDJI. Color i Alegria el 1000 Peces

https://www.sabotigueta.cat/ca/outlet/4802-puzle-scandinavian-dream-de-londji-adults-8436580425025

Submergeix-te en un món de color i alegria amb el puzle "Scandinavian Dream" de Londji. Creat per la talentosa Helen Dardik, aquest puzle de 1000 peces és una obra mestra de vibrants colors i dissenys encantadors. Londji, amb el compromís per la qualitat i la creativitat, ha transformat aquesta pintura excepcional en un desafiament d'ensambl captivador. Orgullosament dissenyat i fabricat a Banyoles, a prop de la Costa Brava, és un testimoni de l'artesania local i el disseny sostenible. Ideal per als amants dels puzles que busquen un toc de diversió i originalitat. Experimenta la màgia de l'art i el joc amb Scandinavian Dream!

I així concloem la nostra visita a algunes peces de l'outlet de Sabotigueta. Que la sort acompanyi la més ràpida en endur-se aquestes gangueses a casa!

Us envio una forta abraçada i us animo a seguir descobrint l'OUTLET.

Fins a la propera!

Esther

comments (0)

No comments at this moment