Pack primera regla

Penguin Random House

La regla mola si saps com funciona

13,18 €

La regla mola si saps com funciona és un llibre molt didàctic, amb unes il·lustracions genials i pensat perquè nenes i nens a partir de 8 o 9 anys el puguin llegir sense ajuda.

Explica moltes coses essencials: la importància de la primera regla; els òrgans sexuals; el funcionament del cicle menstrual i com aquest ens transforma; informació bàsica del sagnat -durada, quantitat, color, olor, textura o com diferenciar-lo d'un sagnat que no és la regla-; consells per viure la regla amb positivitat; opcions per no embrutar-se; la fertilitat o els canvis que experimenta el cos molt abans de tenir la primera regla.

  Rico design

  Maleta de fusta per pintar

  15,70 €

  Desperta la teva creativitat amb la nostra maleta de fusta, ideal per a pintar i personalitzar! Sigui per a tu mateix/a o com a regal especial.

  Amb la nostra maleta de fusta, tens l'oportunitat d'expressar la teva creativitat sense límits. Agafa els pinzells, el paper, la cola, i deixa volar la teva imaginació, transformant-la en una capsa única i plena de significat. Imagina una caixa personalitzada que guardi els teus millors records, o que es converteixi en un cofre ple de sorpreses i emocions.

  Aquesta maleta no és només un projecte de manualitats, sinó una experiència completa. Quan l'acabis serà un element decoratiu i útil o en un regal profundament personal i emotiu.

  També pots convertir-la en la capsa del pack de la primera regla (descobreix més en el nostre blog).