Marques

 • A Little Lovely Company

  A Little Lovely Company

  A Little Lovely Company és una marca d'origen holandès que cre A Little Lovely Company a diferents tipus de productes per a nadons i infants: llums per a l'habitació, joguines, caixes d'emmagatzematge, motxilles... i molt més! Tots els seus productes són de disseny original, produïts amb cura i posant atenció als detalls. 

 • Àgora

  Àgora

  Àgora és una empresa de distribució del sector del llibre, centrada en donar servei administratiu i logístic a diferents grups editorials, com per exemple: Planeta, Editorial 62 o Estrella Polar. 

 • Alibey

  Alibey

  Alibey és una marca espanyola que es dedica a dissenyar i vendre accessoris de moda: bijuteria, mocadors, bosses... i molt més! La seva filosofia es basa en combinar diferents elements: bellesa, tendències actuals, qualitat i bon preu. Ens encanta! 

 • Areaware

  Areaware

  Areaware és una empresa que dissenya diferents tipus d'objectes quotidians: productes per a la llar, per a l'oficina i per al joc. La seva filosofia consisteix en crear productes enginyosos, que tinguin una història darrere i que combinin a la perfecció la diversió amb la funcionalitat. 

 • Blue Art
 • Buho Barcelona

  Buho Barcelona

  Buho Barcelona és una marca de roba infantil dissenyada i confeccionada a Barcelona. Les seves peces es caracteritzen per estar plenes de matisos: línies senzilles i cuidades, estampats exclusius i teixits suaus i de qualitat. Són ideals pels infants perquè ofereixen un disseny càlid i personal que no renuncia a la comoditat. 

 • By Garance

  By Garance

  By Garance és una marca francesa de joies artesanals, pionera en la creació de les polseres amb més d'una volta. Totes les seves peces es dissenyen i fabriquen a mà en un taller a Nimes. Els artesans perforen, enfilen, esmalten, trenen i donen forma a unes joies que combinen l'ús de materials com les cintes, el cuir, les cadenes o les pedres, moltes elles importades de Tailàndia. Peces úniques per la seva bellesa, delicadesa i qualitat. 

 • cerámica hecha a mano

  cerámica hecha a mano

  Ceràmica feta a mà

 • Chilly's

  Chilly's

  Chilly's és una firma que s'encarrega de crear ampolles i altres accessoris d'alimentació de manera responsable i sostenible. Les seves ampolles tèrmiques s'han fet famoses pel seu disseny distintiu i per l'alt rendiment que ofereixen: mantenen la temperatura dels líquids freds durant 24h i la temperatura dels líquids calents durant 12h, preservant el gust sense contaminacions. 

 • Coco Books

  Coco Books

  Coco Books és una editorial infantil catalana centrada l'edició de llibres per a infants i per a adults curiosos, ja que ofereix llibres d'activitats i de lectura que permeten crear, imaginar, reflexionar, aprendre... 

 • Cool Bottles

  Cool Bottles

  A Cool Bottles tenen una missió: que el planeta s'inundi de productes sostenibles! Són especialistes en ampolles tèrmiques amb una triple capa d'acer inoxidable que manté la temperatura dels líquids freds 36h i dels calents 18h. Els seus dissenys són bonics, de qualitat, totalment hermètics, sostenibles, antitranspirants i personalitzables. 

 • Cuquiland

  Cuquiland

  Cuquiland és una botiga especialitzada en la creació i distribució de tota mena d'articles de papereria: agendes, quaderns, blocs de notes... i molt més! Tot de disseny bonic, delicat i pràctic. 

 • Depeapa

  Depeapa

  Depeapa és una marca originària de Granada que s'encarrega de dissenyar accessoris i articles per a la llar. La seva especialitat són els prints, on solen destacar-hi les flors, les plantes i les figures femenines. 

 • Diminuto Cielo

  Diminuto Cielo

  Diminuto Cielo és una botiga espanyola d'articles de decoració originals. Alguns dels seus productes més coneguts són els Maneki-Neko, també coneguts com els gats de la sort, i els clauers amb frases divertides i personalitzables!

 • Don Fisher

  Don Fisher

  Don Fisher és una marca d'origen barceloní especialitzada en la creació d'articles per a la llar, articles de papereria i accessoris de moda. La seva firma és coneguda pels seus dissenys de peixos, que poden ser utilitzats com a bossa, estoig o moneder. Cada peça està confeccionada a mà amb materials naturals (cotó i cuir) d'alta qualitat. A més, el disseny és distintiu en cada peça, per tant, cada article és únic.   

 • Eef Lillemor

  Eef Lillemor

  Eef Lillemor és una marca holandesa que crea una àmplia gamma de productes infantils -motxilles, accessoris d'alimentació, sonalls, etc.-  de qualitat, posant èmfasi en el disseny, la funcionalitat i el color. 

 • Èrika Castilla

  Èrika Castilla

  L'Èrika Castilla va estudiar Disseny Gràfic a Barcelona i la seva vocació és la il·lustració. El seus dissenys giren al voltant dels colors plans, els retoladors, els vectors i la inspiració de la seva illa: Fuerteventura. Les seves làmines són boniques, delicades, originals... et conviden a deixar volar la imaginació i queden precioses decorant qualsevol racó. 

 • Esther Gili

  Esther Gili

  L'Esther Gili és una il·lustradora madrilenya que crea unes làmines precioses amb la seva tècnica preferida: l'aquarel·la. Les seves creacions són tendres, delicades i plenes de bellesa. Et conviden a perdre't en elles, a deixar volar la imaginació. Són un regal, o un autoregal, únic i ideal. 

 • Etoile

  Etoile

  Etoile és una marca d'articles per a la llar i la decoració. El seu objectiu és inspirar, renovar i satisfer les necessitats del consumidor amb alta qualitat a un preu assequible

 • Fashion Manufacturer
 • Faves Comptades

  Faves Comptades

  Faves Comptades és una empresa catalana que dissenya i produeix articles d'ús quotidià, com per exemple tasses, bosses de tela o llibretes il·lustrats amb expressions i dites en català. 

 • Fjällräven

  Fjällräven

  Fjällräven és una marca sueca coneguda per la seva clàssica Kanken, una motxilla amb més de 40 anys d'història. Un producte que combina a la perfecció el disseny, la comoditat i la durabilitat. A més, és complement ecològic fet amb teixits orgànics, reciclats i lliures de substàncies químiques contaminants que acostumen a usar-se en l'equipament de muntanya. Un accessori ideal per anar a la feina, a classe, d'excursió o de viatge.  

 • Glunt

  Glunt

  Glunt és una marca d'accessoris de moda de Barcelona. És especialment coneguda per la seva col·lecció de braçalets d'estil nàutic, tots ells fets a mà amb un estil minimalista, actual i desenfadat. 

 • Grapat

  Grapat

  Grapat és una empresa familiar de l’Alt Empordà que dissenya i crea joguines de fusta per a infants. Les seves col·leccions estan formades per un conjunt de peces de fusta de diferents formes i pintades a mà. Les figures no tenen rostre ni expressió, de manera que poden ser tot el que les criatures vulguin, i aquesta és la seva màgia. No hi ha instruccions: es tracta que els infants puguin desenvolupar-se de manera lliure, sense expectatives ni judicis, emprant el joc lliure i espontani per assimilar el món que els envolta. El joc creatiu els ajudarà a experimentar, imaginar, imitar... convertint les joguines Grapat en una eina per entendre el món.

  La marca segueix una filosofia totalment respectuosa amb el medi ambient: els tints són a base d’aigua i no tòxics; la fusta prové de boscos sostenibles i de proximitat de l’UE; els acabats de les figures es duen a terme amb cera i olis d’origen vegetal; les bosses que porten alguns productes són de cotó i els embalatges són lliures de plàstics. D’altra banda, per a garantir unes condicions de treball justes, treballen amb col·laboradors i proveïdors de proximitat. A més, compten amb un equip de persones amb diversitat funcional física o psíquica i participen en diferents causes benèfiques i projectes humanitaris centrats en les famílies i la infància.

 • Grech & Co

  Grech & Co

  Grech & Co és una marca que crea articles bàsics i accessoris per a la família a partir de materials orgànics, ecològics i reciclats. Ulleres fetes a partir de materials orgànics, ecològics i reciclats.

 • Hindbag

  Hindbag

  Hindbag és una marca ètica de bosses, ronyoneres i complements que, a la vegada, personalitza tèxtils per a diferents empreses i els beneficis serveixen com a principal font d'ingressos per a la ONG Swami Sivananda Memorial Institute, que s'encarrega de treballar per l'empoderament de la dona, l'eduació dels infants i la lluita contra la desnutrició. 

 • Hipanema

  Hipanema

  Hipanema és una marca de joieria francesa fundada per dues joves parisenques que es van conèixer a la platja d'Ipanema de Brasil. La marca és coneguda, sobretot, per les seves polseres artesanals, les quals han aconseguit conjugar el disseny francés amb el colorit estil brasileny. D'aquesta manera, han transformat les polseres brasileres, d'estil estiuenc, fetes amb fils de colors i lligades amb un nus per una polsera de tancament metàl·lic, de colors diversos i variada en materials: fils, per suposat, però també petxines, quars, vidre, perles... i molt més!

 • Inbime

  Inbime

  Inbime és una marca originària de Menorca i que ha evolucionat molt des de la seva creació a inicis dels anys 40 del segle passat. Actualment, la firma dissenya i produeix una àmplia col·lecció de peces de bijuteria i complements de moda adaptats a les tendències del moment. Treballent, principalment, amb zàmac, que és un aliatge d'alumini, zinc, magnesi i cobre molt resistent. 

 • Jellycat

  Jellycat

  Jellycat és una marca de peluixos fundada l'any 1999 a Londres. Tots els seus dissenys són originals, innovadors, suaus, plens de color i de vida. Combinen a la perfecció les teles de qualitat amb un disseny sofisticat, a vegades extravagant, però sempre bonic. Sabies que el seu nom va ser ideat per un nen a qui encantaven les meduses (jellyfish) i les gats (cat) i li feia gràcia combinar els dos noms? 

 • Jurianne Matter

  Jurianne Matter

  Jurianne Matter és una dissenyadora neerlandesa que crea elements decoratius de paper: flors, casetes, ocells, vaixells... Els seus dissenys són tot un èxit i combinen a la perfecció tots els elements: el paper, l'artesania, la bellesa, els estampats delicats i la producció ecològica. 

 • L'Anxova Peluda

  L'Anxova Peluda

  L'Anxova Peluda és una associació protectora d'animals de l'Escala (Girona). Per a poder finançar la seva tasca venen alguns productes benèfics: tasses, samarretes, calendaris... 

 • Laura Agustí

  Laura Agustí

  Laura Agustí és una il·lustradora que ha publicat diferents llibres il·lustrats i que col·labora amb diferents editorials creant, principalment, dissenys de coberta. Les seves obres es caracteritzen per les línies delicades i un aire romàntic que recorda al passat però sense perdre de vista l'actualitat. 

 • Le comptoir de la plage
 • Londji

  Londji

  Londji neix l'any 2004 a Barcelona com un projecte que enllaça el disseny i les joguines. La marca dissenya i produeix joguines de quilòmetre 0, apostant per la qualitat, la innovació i la seguretat. Les seves joguines són ideals per passar estones divertides en família. A més, estan cuidades fins l'últim detall, fetes amb materials de qualitat i sostenibles. 

 • Lucía Antru

  Lucía Antru

  Lucía Antru és una il·lustradora que crea, produeix i empaqueta ella mateixa tots els seus productes: il·lustracions, làmines, bosses... Tot fet amb cura, tenint en compte fins l'últim detall. 

 • Maileg

  Maileg

  Maileg és una firma d'encantadores joguines d'estil danès. El seu producte més conegut són els ratolins: ratolins de platja, ratolins excursionistes, ratolins ballarins... Tots els seus dissenys són delicats, bonics, cuidats fins l'últim detall i amb un inconfusible toc retro. 

 • Me&Mine

  Me&Mine

  Me&Mine és una marca de Barcelona que dissenya i produeix joguines, jocs manuals i quaderns d'activitats infantils. Compromesos amb el medi ambient, les seves joguines estan fetes amb materials sostenibles i les seves propostes creatives estan pensades per compartir moments de diversió entre infants i adults. Tenen magnífiques versions de tots els clàssics: la baldufa, el io-ió, les caniques...

 • Miquel Rius

  Miquel Rius

  Miquel Rius és una empresa dedicada al disseny i producció d'articles de papereria. Va ser fundada a Barcelona l'any 1839 i el seu esperit innovador els ha convertit en una firma pionera en la fabricació de productes, per exemple: l'agenda amb anelles o els clàssics Notebook amb fulles perforades i els marges de colors. Compromesos amb l'entorn i el medi ambient, fabriquen a Catalunya i usen productes sostenibles de màxima qualitat. 

 • Momiji

  Momiji

  Momiji és una marca britànica que dissenya i fabrica col·leccions de nines d'inspiració nipona. De fet, momiji és una paraula japonesa que significa l'art de contemplar el canvi de color de les fulles dels arbres a la tardor. Les col·leccions són temàtiques i les nines venen dins una capsa sorpresa i no saps mai quina tocarà! Són ideals pels amants del disseny i les coses boniques. 

 • Monbento

  Monbento

  Monbento és una marca francesa d'accessoris d'alimentació. Els seus productes estrella són les ampolles i les fiambreres. Els seus articles combinen a la perfecció la funcionalitat, la comoditat d'ús i l'estètica. Prioritzen la qualitat per damunt de tot, escollint materials que garanteixin la lleugeresa, la resistència i la seguretat. De fet, els seus dissenys han guanyat diversos premis internacionals. 

 • Monk & Anna

  Monk & Anna

  Monk & Anna és una marca holandesa que dissenya i fabrica complements de moda, roba i papereria. Les seves motxilles, bosses i ronyoneres destaquen pel seu disseny minimalista, elegant, modern i alhora atemporal. Cuiden fins l'últim detall, jugant amb les textures i les tonalitats terra. S'inspiren en Japó: la seva natura, moda i l'artesania. 

 • Monnuage

  Monnuage

  Monnuage és una marca de Barcelona dedicada als complements de vestir per a nadons i infants. Les seves col·leccions d'hivern són una delícia: conjunts de diferents peces de punt (barret, coll o bufanda i guants o manyoples), de disseny innovador i teixits suaus, càlids i de qualitat. 

 • Moulin Roty

  Moulin Roty

  Moulin Roty és una marca francesa, coneguda per la seva qualitat en el món de les joguines i complements infantils amb més de 40 anys d'història. 

 • mtm

  mtm

  mtm editors és una petita editorial de Barcelona que està especialitzada en llibres interactius i creatius. Materials que conviden a infants i adults a crear, manipular, pensar, practicar, embrutar i expressar emocions. 

 • Munda Mundi

  Munda Mundi

  Munda Mundi és una empresa originària de Bulgaria dedicada al disseny i fabricació de joguines. És un projecte familiar i duen a terme la producció de forma artesanal en un petit taller. El material que més treballen és la fusta i les seves creacions són boniques, imaginatives, pràctiques i funcionals: casetes de nines, trencaclosques, etc. Sabies que Munda Mundi significa planeta net en llatí?

 • Nathalie Ouederni

  Nathalie Ouederni

  Nathalie Ouederni és una il·lustradora i dissenyadora francesa que es dedica al disseny de patrons i superfícies, il·lustració de vida silvestre, il·lustració d'aliments, il·lustració de mapes i lettering manual. Treballa il·lustrant per a revistes, llibres, empaquetatges o projectes de marca, així com creant i administrant la seva pròpia col·lecció de productes: pints, quaderns, targetes... 

 • Natkits

  Natkits

  Natkits és una empresa catalana dedicada al disseny i producció de kits de treballs manuals amb fibres naturals: cistelles, fundes per ampolles, glaçoneres, etc. El projecte és familiar i porten més de 130 anys subministrant fibres naturals per a la reparació de mobles, cistells i interiorisme. Amb Natkits han volgut apropar a les persones a la seva part més artesanal, proporcionant els materials i les idees per tal que puguin crear i divertir-se. 

 • Nature Bijoux

  Nature Bijoux

  Nature Bijoux és una marca francesa de joies fetes a partir de materials naturals. Creada a finals dels anys 80, va començar com un petit projecte familiar que ha anat creixent amb el pas del temps. Les seves peces són úniques, autèntiques, inspirades en la naturalesa i el bon saber fer artesanal. 

 • Numon

  Numon

  Numon és una empresa familiar que es dedica al disseny i producció de bosses, motxilles i accessoris vegans i sostenibles. Tota la confecció es fa de forma artesanal en un petit taller de Reus (Tarragona). Complements bonics i funcionals fets a partir de materials reciclats: plàstics, tapisseria... 

 • Oli & Carol

  Oli & Carol

  Oli & Carol és una empresa catalana dedicada a dissenyar i produir mossegadors, joguines de bany i altres productes infantils segurs, de qualitat i sostenibles. Totes les joguines estan fetes d'una sola peça per evitar bacteries al seu interior i elaborades amb cautxú natural: un material biodegradable que prové dels arbres Hevea de Malasia que s'extreu mitjançant un procediment no agressiu. A més, totes les joguines es pinten amb pintures que no són tòxiques. La producció és lenta i artesanal: cada peça és una petita obra d'art!

 • OMM Design

  OMM Design

  OMM Design és una firma sueca que crea col·leccions úniques i singulars de diferents articles de disseny: tasses, làmines, caixes... 

 • Original Duckhead

  Original Duckhead

  Original Duckhead és una marca anglesa que dissenya i produeix paraigües originals i sostenibles. Els seus productes aporten una barreja perfecta d'estil, funcionalitat i qualitat a través d'uns dissenys estimulants i ecològics: la tela està feta a partir de plàstics reciclats, el mànec és de fusta massissa de bedoll sostenible i els suports són d'alumini i acer d'alta resistència pensats per a suportar les tempestes més fortes. 

 • Penguin Random House

  Penguin Random House

  Penguin Random House és una editorial que es dedica a editar i distrubuir llibres, per a totes les edats i per a tots els gustos, amb la intenció de potenciar la creativitat literària i fomentar el valor de la lectura a la societat. Pensen que els llibres, amb les històries que expliquen i els missatges que transmeten, poden enfortir el diàleg i la cohesió social, així com canviar i enriquir a les persones. 

 • Petit Monkey

  Petit Monkey

  Petit Monkey és una marca holandesa que crea meravellosos accessoris per a la llar i altres productes infantils imprescindibles: vaixelles, pòsters, fiambreres, motxilles, joguines... i molt més! Totes les col·leccions són colorides i divertides per atraure als més petits, sense deixar de banda la comoditati la funcionalitat. 

 • Picca Loulou

  Picca Loulou

  Picca Loulou és una col·lecció de l'empresa Bon Ton Toys, dedicada a la producció de peluixos sostenibles i d'alta qualitat. Tots els productes estan fets a mà, emprant els millors materials i contenen un farcit elaborat amb plàstics 100% reciclats. 

 • Plata 925

  Plata 925

  Plata 925 és una empresa de Barcelona que es dedica a crear anells, arracades, braçalets i collarets de plata. Són joies fetes amb un metall de qualitat, hipoalergèniques i antimicrobianes, d'estètica natural i sofisticada i amb un preu assequible. 

 • PSikhouvanjou

  PSikhouvanjou

  PSikhouvanjou és una empresa holandesa de distribució de joguines, articles de decoració infantils, productes per a l'escola, regals per a la maternitat, articles per a bebès i també per a mares. 

 • Räder

  Räder

  Räder és una empresa alemanya que es dedica a dissenyar i produir articles de decoració per a la llar i altres accessoris. Treballen molt amb la porcellana i són especialment conegudes les seves col·leccions de Nadal: accessoris per a l'arbre, màgiques casetes amb llum, targetes... 

 • Rex London

  Rex London

  Rex London és una marca anglesa que crea, produeix i distribueix una gran gamma de productes: jocs, joguines, articles de papereria, accessoris d'alimentació, articles per a la llar i el jardí, accessoris de moda, de bellesa... i molt més! Les seves creacions destaquen per ser imaginatius, divertits i amb un encantador toc retro. 

 • Rico design

  Rico design

  Rico design és una marca alemanya de materials per a dur a terme treballs manuals i diferents tipus de productes creatius en diferents àmbits: la costura, la papereria, la decoració, etc. Tenen un estudi de disseny propi i totes les seves col·leccions destaquen per ser creatives, originals i boniques. 

 • Robotime

  Robotime

  Robotime és una marca que dissenya i produeix trencaclosques 3D amb fusta o cartró. Els seus productes són imaginatius, creatius, originals i de gran qualitat. A més, són ideals per fomentar l'aprenentatge de diferents tipus d'habilitats de manera divertida, positiva i activa. 

 • Rockahula

  Rockahula

  Rockahula és una marca anglesa d'accessoris infantils: joieria, accessoris pels cabells, bosses, motxilles, ronyoneres... i molt més! El seu objectiu, segons ells mateixos, és ser juganers, brillants i bonics. Al centre de tots els seus dissenys hi ha la diversió i la imaginació. 

 • Roll'eat

  Roll'eat

  Roll'eat és una empresa catalana que dissenya diferents tipus d'embolcalls d'aliments creatius i reutilitzables. El seu objectiu és protegir el mediambient oferint una alternativa ecològica als plàstics, el paper d'alumini i altres materials contaminants i d'un sol ús. 

 • SaBotigueta

  SaBotigueta

  SaBotigueta és la nostra pròpia marca: engloba tot aquell conjunt de productes que dissenyem i fabriquem nosaltres mateixes al nostre taller. Trobaràs cabassos, articles de bijuteria, clauers, llibretes, ninos, banyadors, elements decoratius per a la llar o ampolles i fiambreres. Intentem combinar, sempre, la funcionalitat i la comoditat amb el disseny creatiu, original i bonic. 

 • Sass and Belle

  Sass and Belle

  Sass and Belle és una marca anglesa que dissenya i produeix col·leccions de productes per a la llar: gerros, tasses, testos, vaixella, caixes d'emmagatzematge... i molt més! Tots els seus productes són funcionals, pràctics, bonics i divertits.

 • Scrollino

  Scrollino

  Scrollino és una marca pionera en la creació de llibres interactius i creatius que desafien les convencions tradicionals de la lectura. Amb una filosofia centrada en la innovació i l'originalitat, Scrollino transforma l'experiència de la lectura en una aventura única i captivadora.

  Cada Scrollino és més que un simple llibre: és una obra d'art en si mateixa, dissenyada acuradament per sorprendre i delectar lectors de totes les edats. Des dels seus enginyosos mecanismes de desplaçament fins a les narratives envoltants i les il·lustracions vívides, cada detall està meticulosament elaborat per oferir una experiència de lectura memorable.

  Ja sigui per a nens o adults, per regalar o per gaudir en solitari, els Scrollinos d'aquesta marca són una opció ideal per a aquells que busquen escapar del que és convencional i explorar noves formes de gaudir de la lectura. Amb Scrollino, cada pàgina és una invitació a la imaginació, la creativitat i la diversió sense límits.

 • Sonny Angels

  Sonny Angels

  Sonny Angels és una marca japonesa que dissenya i fabrica mini figuretes amb forma d'angelet. Les seves col·leccions són temàtiques, solen incloure 12 peces per col·lecció i venir dins de caixes sorpresa: no saps quin et et tocarà! Tots els dissenys són originals i adorables. 

 • Sticky Lemon

  Sticky Lemon

  Sticky Lemon és una marca holandesa que dissenya i fabrica complements per a adult i per a infant: motxilles, bosses, ronyoneres... i molt més! Els seus dissenys són peculiars, divertits, atrevits i colorits. Juguen i experimenten amb les combinacions: patrons, il·lustracions, colors... I un estil amb un preciós toc retro. 

 • Supercaligráfica

  Supercaligráfica

  Supercaligráfica és una marca de disseny i il·lustració especialitzada en els dissenys en aquarel·la. Les seves il·lustracions destaquen pel color, la bellesa i la delicadesa que transmeten. Tenen una sensibilitat especial per captar els sentiments i els gestos més quotidians de les persones en una il·lustració. 

 • T-Lab

  T-Lab

  T-Lab és una marca japonesa que dissenya i fabrica figuretes de fusta en forma d'animalets. Totes les seves creacions són respectuoses amb el medi ambient i estan fetes de forma artesanal: la fusta es talla, es decora i es pinta a mà. L'acabat és llis, suau, molt lleuger i delicat. T'encantaran!

 • Tantrend

  Tantrend

  Tantrend és una empresa madrilenya especialitzada en el disseny, fabricació i distribució de bijuteria i altres complements de moda: bosses, mocadors, bufandes... i molt més! Els dissenys estan fets amb materials de qualitat i són bonics i originals. 

 • The Cotton Cloud

  The Cotton Cloud

  The Cotton Cloud és una marca alemanya que dissenya i elabora productes de vaixella i tota mena d'accessoris infantils: motxilles, bosses, mossegadors, etc. Els seus dissenys són bonics i divertits, pensats per a captar l'atenció dels infants, al mateix temps que ofereixen practicitat, qualitat, seguretat i durabilitat. 

 • Tinne+Mia

  Tinne+Mia

  Tinne+Mia és una marca holandesa de bosses i altres accessoris de moda i papereria. Tots els dissenys són minimalistes i atemporals i barregen tocs francesos i escandinaus. Són productes artesants, perfectament cuidats, fets amb els millors materials i una selecció de colors que els dona un aspecte únic i singular. 

 • Tresxics

  Tresxics

  Tresxics és una marca catalana especialitzada en productes infantils: penjadors, adhesius, kits de manualitats... Tots els seus dissenys són minimalistes i estan pensats per a donar més autonomia als infants. Treballen amb productes locals, produeixen de forma artesanal i treballen, majoritàriament, amb acer: un material que es reutilitza constantment.  

 • Trixie

  Trixie

  Trixie és una empresa que dissenya i fabrica tota mena de productes infantils: accessoris d'alimentació, motxilles, joguines, mossegadors... i molt més! Els colors i les textures que fan servir en tots els seus productes combinen a la perfecció i atrauen a grans i petits. Els seus dissenys originals i divertits permeten als infants deixar volar la imaginació.

 • Tutete

  Tutete

  Tutete és una marca espanyola que va començar oferint xumets personalitzables i s'ha convertit en una empresa que distribueix una gran varietat de productes infantils: joguines, accessoris d'alimentació, motxilles, articles de decoració...

 • Vilac

  Vilac

  Vilac és una marca francesa de tradició centenària que crea jocs, joguines i altres productes infantils que fomenten la creativitat i acosten la naturalesa als nens i nenes. És una empresa reconeguda per la qualitat i originalitat dels seus dissenys. Acostumen a treballar amb fusta i a oferir productes educatius i ecològics. 

 • Zag

  Zag

  Zag és una marca francesa que crea una gran varietat d'articles de bijuteria: arracades, collarets, braçalets, anells, turmelleres... Totes les seves creacions estan fetes d'acer inoxidable i pedres naturals. Són joies de moltíssima qualitat i durabilitat que no perden el seu color daurat.