Maileg

    Ratoncito nadó de Maileg

    Referència: 17-4000-00
    24,00 €
    Impostos inclosos

    Aquest ratolinet està preparat per a hores de joc i dorm còmodament en la seva capseta de llumins. La roba i els llençols estan fets de teixits suaus amb estampats únics en colors preciosos.

    Quantitat
      Available

    Ratolí nadó de Maileg

    Ratolins  amb complements.

    Detalls del nadó

    Material: 100% cotó

    Alçada ratolí: 8 cm

    Alçada caixa: 11 x 8 x 5 cm

    Detalls del producte

    6 Articles

    Comparació ràpida

    Producte
    Ratoncito nadó de Maileg Ratolineta ballarina de Maileg Ratolineta fada rosa de Maileg Ratolineta fada rosa de Maileg Ratolinet Fada blava de Maileg
    Disponibilitat
    Preu
    24,00 €
    18,00 €
    32,00 €
    32,00 €
    Descripció

    Aquest ratolinet està preparat per a hores de joc i dorm còmodament en la seva capseta de llumins. La roba i els llençols estan fets de teixits suaus amb estampats únics en colors preciosos.

    Aquesta ratolineta de Maileg és una preciosa i delicada ballarina!

    Porta una malla cosida de color rosa i una bonica faldilla tutú de ballarina, feta amb roba de tul també de color mint. La faldilla es pot posar i treure. Al cap porta a conjunt un pompó decoratiu de tela. 

    Ella està llesta per sortir a la pista... la vols posar a ballar? 

    La ratolineta fada rosa de Maileg és una encantadora ratolineta vestida de fada, amb un barret, una vareta màgica i una delicada faldilla rosa. Tant màgica com delicada, aquesta adorable figura és perfecta per afegir un toc de fantasia a qualsevol col·lecció.

    Porta amb ella una petita capseta en forma de cor per guardar les dents de llet, fent que cada pèrdua de dent es converteixi en una experiència màgica. La ratolineta i la capseta de les dents es poden endreçar dins de la seva pròpia caixa, que s'obre com una capsa de llumins, mantenint tot organitzat i fàcil de guardar.

    A partir de 3 anys (conté peces petites) 

    El ratolinet fada blava de Maileg és un ratolinet vestit de fada. Amb un barret, una vareta màgica i uns pantalons blaus. És tant màgic com delicat.

    Porta amb ell una petita capseta en forma de cor per guardar les dents de llet. El ratolinet i la capseta de les dents es poden endreçar en la seva caixa, que s'obra com una capsa de llumins. 

    És nou i la capseta de les dents que porta és mini.

    No hi ha característiques per comparar