• Nou
SaBotigueta

Pack lot de regals Marta

Referència: PM-Ma
119,20 €
Impostos inclosos

Descobreix l'encant del nostre lot acuradament seleccionat per a oferir un conjunt de productes amb estil i utilitat. Aquest lot inclou un elegant cabàs perfecte per a qualsevol ocasió i un conjunt de bijuteria feta a Menorca  (pot ser daurat o platejat) Amb un preu total de 119.2€, aquest lot representa una excel·lent relació qualitat-preu, ideal per a regalar o simplement per a acaronar-te. No et perdis l'oportunitat de fer teu aquest exclusiu conjunt!

Alguns productes poden no estar en estoc, però sempre busquem una alternativa per poder oferir packs o lots semblants. Aquest cabàs de la foto no està disponible fins el 18/6.

Aquests lots sempre van acompanyats d'una postal Gràcies i una tote bag "bossa plena de coses boniques" de regal. Així surt tot ben embolicat i de manera sostenible. Es pot triar color dels productes, treure'n o posar-ne segons t'interessi i així ens ajustem al teu pressupost. Posa't en contacte amb nosaltres per email a info@sabotigueta.cat o per whatsapp al 972458284.

Quantitat
  Available

Pack lot de regals Marta

Lot de regals pensats per a regalar a les mestres a final de curs, o a algu especial, o simplement per a tu mateixa.

Descripció del lot per a mestres

Aquest lot conté: Pack esclava+ criolles petites 52.20€, anell 18€, collaret 24€ i cabàs petit passeig 25€ 

Detalls del producte

3 Articles